Kde nakupovat látky a galanterii?

Říkáte si, kde koupit látky a galanterii, když je na internetu tak velké množství e-shopů? Jak se v nich vyznat a který vybrat? Samozřejmě hodně záleží na tom, co právě sháníte. Některé obchody se zaměřují převážně na bavlněné látky, jiné naopak na sortiment kočárkovin, softshellu či oděvních látek. Spousta z nich má také galanterii, ovšem většinou pouze v omezeném výběru. Sepsala jsem pro vás mé oblíbené e-shopy, ve kterých sama nakupuju a jsem s nimi spokojená 🙂

Kde koupit látky?

Dům látek – Dům látek patří asi mezi nejznámější obchody s látkama. Najdete zde snad úplně všechny druhy látek. Sama tam nejčastěji nakupuju americké designové bavlny. Doba dodání je minimálně 5 dní (v závislosti na sezóně – např. před Vánoci, to může být i více).

Gábinka – Široký sortiment různých látek – softshellu, kočárkoviny, koženek, fleecu, šusťákoviny,… prakticky všeho možného 🙂 Rychlé dodání a super ceny.

Látka.cz – To co nenajdete jinde, zaručeně najdete zde. Obrovský výběr všech možných oděvních i dekoračních látek v krásných barvách, vzorech,… Mimo to nabízí také sortiment galanterie, pletení a háčkování, střihy a další… Nevýhodou bohužel jsou vyšší ceny, které v kombinaci s vyšším poštovným (látky jsou zasílány z Německa) nejsou pro pravidelné nákupy. Ovšem pro nákup originálních látek je tento e-shop přesně to pravé.

Látky Miruš – Velký výběr bavlněných a dekoračních látek, ale také softshellu, teplákoviny, svetroviny, plenkoviny a dalších. Nakupovat můžete už od množství 0,3 m. Najdete zde také velký výběr galanterie.

Metrový-textil – Především oděvní látky, za super ceny – kostýmovky, šatovky, manšestry, strečové bavlny, společenské látky, úplety a další.

Moje-látky – Velký výběr dekoračních, potahových i oděvních látek jako úplet, fleece, softshell, krajka, mušelín a další. Najdete zde také galanterii, zbytkové látky a výhodné balíčky látek. Já zde nejraději chodím na neokoukané vzory potahových látek 🙂

Terry Moda – Široký sortiment oděvních, dekoračních a dalších látek. Najdete zde také galanterii a za zmínku určitě stojí i velké množství střihů.

Unuodesign – Sympatický obchůdek, na kterém je radost nakupovat. Široký sortiment především funkčních látek – softshell, fleece, funkční úplety, šusťákovina, wellsoft… Dále tu najdete také přírodní látky, galanterii, šicí stroje či střihy. Mají pravidelné akce na různé látky ze sortimentu.

 

Kde koupit galanterii?

biaSka – Takový menší obchůdek – sortiment šikmých proužků, pruženek, nažehlovaček,… Já tam chodím ale hlavně na kvalitní YKK zipy, které nabízí pouze hrstka českých e-shopů.

Galanterie Čendulka – Velký výběr všemožné galanterie, střihů, šicích strojů (domácích i průmyslových), příslušenství pro šicí stroje,… Za zmínku určitě stojí i to, že pan Hošek vždy ochotně poradí, pokud si s něčím nebudete vědět rady.

Prima-obchod – V tomto e-shopu nakupuju galanterii vůbec nejraději. Skvělé ceny, rychlé odeslání, dostatečný výběr všeho, co každá švadlenka potřebuje.

 

Seznam budu pravidelně aktualizovat.

Zatím se mějte krásně,

 

Jeden komentá “Kde nakupovat látky a galanterii?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..